DéLIFRANCE ZWOLLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Délifrance Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 13:51 Eten was wederom 30 min te laat. Dit is al veel vaker voorgekomen
11 jan 2023 om 14:00 Altijd goede ervaringen met Delifrance, maar dit keer was het brood keihard. Gebeld met de medewerkster en tot 2 keer toe gaf ze aan dat het zo hoorde, omdat het gesneden de over inging. Stond niet open voor feedback. Brood leek opnieuw opgewarmd.
2 jan 2023 om 14:29 we hadden 12.15u als bezorgtijd, het kwam ruim een half uur te laat en dat is niet de eerste keer.
22 nov 2022 om 16:00 Veel te late bezorging, ondanks ik zeer op tijd mijn bestelling doorgegeven had. Ik had het om 10.00 uur al besteld, voor levering 13.15 Dan mag je toch verwachten dat ze niet pas om 13.45 aan je deur staan?
6 nov 2022 om 15:57 Food was delivered 90 mins after order. The salmon had already turned
12 okt 2022 om 12:04 Heerlijk vers eten helaas was de bezorging later dan verwacht. Maar het goede eten maakte het weer goed.
16 sep 2022 om 13:36 Snel en lekker
1 sep 2022 om 17:53 Was prima verzorgd en smaakte goed
17 aug 2022 om 18:59 Lekkere broodjes, vriendelijke bezorging
8 aug 2022 om 14:40 De avocado die in het broodje zat. Zou niet voor avocado mogen doorgaan. De groene kleur was nergens te bekennen. Alleen maar bruin en was heel hard. Dat je het durft uit te serveren?!?
31 jul 2022 om 17:10 Het was mooi op tijd en lekker warm en het was heerlijk
31 jul 2022 om 16:21 2 warme broodjes en 2 koude broodjes besteld plus 2 koude sapjes. De warme broodjes op de koude broodjes en sapjes gelegd. Uiteindelijk wat warm moest zijn was lauw. En sapjes ook erg lauw. Zelfs de filet voelde lauw. Geen succes dit keer dus.